MAATWERK BILJART

MAATWERK BILJART: ONTWERP UW DROOMTAFEL BIJ ZELINE

Bent u op zoek naar een unieke en persoonlijke biljarttafel? In dat geval bent u bij Zeline op de juiste plek. Wij bieden namelijk maatwerk speeltafels, waaronder biljarts op maat. Of u nu op zoek bent naar een modern of klassiek ontwerp, bij Zeline kunnen we uw droomtafel ongetwijfeld realiseren. Bekijk de website, neem telefonisch contact op of bezoek een van onze showrooms voor het ontdekken van de mogelijkheden.

COLLECTIE

"ONZE BILJART JUWELEN"

MAATWERK BILJARTS: ONTWERP UW EIGEN TAFEL

Bij Zeline begrijpen we als geen ander dat iedereen andere wensen heeft wanneer het aankomt op de aanschaf van een biljarttafel. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een biljart op maat te laten maken. In onze showrooms in Son en Culemborg kunnen we samen met u de verschillende mogelijkheden bespreken. Van het materiaal en de kleur tot aan de grootte en afwerking van de tafel: alles kan naar wens worden aangepast. Zo weet u zeker dat u straks een biljarttafel hebt die perfect past bij uw smaak en interieur.

FULL SERVICE: VAN ONTWERP TOT LEVERING

Bij Zeline nemen we graag alle uw zorgen uit handen als het gaat om het ontwerp, de aanschaf en de levering en installatie van uw maatwerk biljarttafel. Wij bieden daarom full service aan: van het ontwerp tot aan de levering en montage van uw droomtafel. Onze ontwerpers gaan graag met u in gesprek om al uw wensen en ideeën om te zetten in een ontwerp op maat. Vervolgens zorgen onze professionele monteurs ervoor dat de tafel geleverd en geïnstalleerd wordt op de gewenste locatie. Zo hoeft u zich nergens druk om te maken en kunt u binnen de kortste keren genieten van uw eigen maatwerk biljarttafel.

BILJARTTAFEL OP MAAT KOPEN BIJ ZELINE

Bent u er over uit en wilt u graag een biljart op maat laten maken bij Zeline? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan een van onze showrooms in Son of Culemborg. Onze medewerkers helpen u op afspraak graag verder bij het beantwoorden van uw vragen en het geven van advies op maat. Zo kunnen we samen uw ideale biljarttafel ontwerpen en realiseren. Bij Zeline bent u verzekerd van een unieke, persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige biljarttafel waar u jarenlang plezier van zult hebben.

SERVICES

Levering op afspraak

We leveren uw droom speeltafel subliem bij u af.

Persoonlijk advies

Onze interieur experts helpen u met uw unieke speeltafel.

Montage service

Optioneel monteren wij zelf de speeltafel voor u af op locatie.

Ervaar de speeltafels

Zin om sferen te proeven? Dat kan in onze showroom in Son en in het ETC te Culemborg!