Hoogwaardige tafeltennistafels

"DE BLIKVANGER VAN UW ONTSPANNINGSRUIMTE"

Wij hebben een exclusief aanbod tafeltennistafels van de merken: FAS Pendezza, Impatia en RS Barcelona. De tafeltennistafels van ieder merk zijn verschillend en louter van design. Bij alle merken zijn de tafeltennistafels vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waardoor u echt een hoge kwaliteit speeltafel ervaart die een lange duurzaamheid met zich meebrengt.

Droom weg van inspiratie

Laat u inspireren. Alle tafeltennistafels hebben een uniek design en zijn daardoor ook prachtig in verschillende ruimtes te plaatsen. In deze inspiratie video hiernaast vindt u verschillende sfeerbeelden, waarbij u de tafeltennistafels in bijpassende leefruimtes kunt bekijken.

Als u graag behoefte heeft aan deskundig advies kunt u op de onderstaande knop klikken en wordt u verwezen naar onze adviseur Harjen Wolters.

Elke tafeltennistafel heeft zijn eigen identiteit

Design: Uitvoering van een concept of idee in de vorm van een configuratie, tekening, model, mal, patroon.

Dat is precies waar onze top designers goed in zijn. Elke tafeltennistafel uit onze collectie is bedacht door de meesters uit de interieur design wereld.

Elke tafeltennistafel is een echte eyecather in iedere ruimte. De tafeltennistafels zijn met de mooie design’s ideaal om in of rondom huis te te plaatsen. Maar ook buiten bij verenigingen, clubhuizen, instellingen en kantoren.

RS Barcelona tafeltennis design

Services

Levering op afspraak

We leveren uw droom speeltafel subliem bij u af.

Persoonlijk advies

Onze interieur experts helpen u met uw unieke speeltafel.

Montage service

Optioneel monteren wij zelf de speeltafel voor u af op locatie.

Ervaar de speeltafels

Zin om sferen te proeven? Dat kan in onze showroom in Son en in het ETC te Culemborg!