Exclusieve voetbaltafels

"DE EYECATHER VAN UW WOONRUIMTE"

Wij hebben een exclusief aanbod voetbaltafels van de merken: FAS Pendezza, Impatia, René Pierre en RS Barcelona. De voetbaltafels van ieder merk zijn verschillend en louter van design. Bij alle merken zijn de voetbaltafels vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waardoor u echt een hoge kwaliteit speeltafel ervaart die een lange duurzaamheid met zich meebrengt.

Onze tafelvoetbal juwelen

Droom weg van inspiratie

Laat u inspireren. Alle voetbaltafels hebben een uniek design en zijn daardoor ook prachtig in verschillende ruimtes te plaatsen. In deze inspiratie video hiernaast vindt u verschillende sfeerbeelden, waarbij u de voetbaltafels in bijpassende leefruimtes kunt bekijken.

Als u graag behoefte heeft aan deskundig advies kunt u op de onderstaande knop klikken en wordt u verwezen naar onze adviseur Harjen Wolters.

Elke voetbaltafel heeft zijn eigen identiteit

Design: Uitvoering van een concept of idee in de vorm van een configuratie, tekening, model, mal, patroon.

Dat is precies waar onze top designers goed in zijn. Elke voetbaltafel uit onze collectie is bedacht door de meesters uit de interieur design wereld.

Elke voetbaltafel is een echte eyecather in iedere ruimte. De voetbaltafels zijn met de mooie design’s ideaal om in of rondom huis te te plaatsen. Maar ook buiten bij verenigingen, clubhuizen, scholen, instellingen en kantoren.

impatia design voetbaltafel

Services

Levering op afspraak

We leveren uw droom speeltafel subliem bij u af.

Persoonlijk advies

Onze interieur experts helpen u met uw unieke speeltafel.

Montage service

Optioneel monteren wij zelf de speeltafel voor u af op locatie.

Ervaar de speeltafels

Zin om sferen te proeven? Dat kan in onze showroom in Son en in het ETC te Culemborg!