Authentieke Multi-game tafel

"MULTIFUNCTIONEEL GENIETEN"

Wij hebben een exclusief aanbod multi-game tafels van het merk Impatia. De multi-game tafels van Impatia zijn verschillend en louter van design. Alle multi-game tafels vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waardoor u echt een hoge kwaliteit speeltafel ervaart die een lange duurzaamheid met zich meebrengt.

Ons multi-game juweel

Droom weg van inspiratie

Alle multi-game tafels hebben een uniek design en zijn daardoor ook prachtig in verschillende ruimtes te plaatsen. In deze inspiratie video hiernaast vindt u verschillende sfeerbeelden, waarbij u de multi-game tafels in bijpassende leefruimtes kunt bekijken.

Als u graag behoefte heeft aan deskundig advies kunt u op de onderstaande knop klikken en wordt u verwezen naar onze adviseur Harjen Wolters.

impatia multi game

Vanuit elke hoek is deze tafel uniek

Design: Uitvoering van een concept of idee in de vorm van een configuratie, tekening, model, mal, patroon.

Dat is precies waar onze top designers goed in zijn. Elke multi-game tafel uit onze collectie is bedacht door de meesters uit de interieur design wereld.

Elke multi-game tafel is een echte eyecather in iedere ruimte. De multi-game tafels zijn met de mooie design’s ideaal om in of rondom huis te te plaatsen. Maar ook buiten bij verenigingen, clubhuizen, instellingen en kantoren.

Multigame tafel impatia

Services

Levering op afspraak

We leveren uw droom speeltafel subliem bij u af.

Persoonlijk advies

Onze interieur experts helpen u met uw unieke speeltafel.

Montage service

Optioneel monteren wij zelf de speeltafel voor u af op locatie.

Ervaar de speeltafels

Zin om sferen te proeven? Dat kan in onze showroom in Son en in het ETC te Culemborg!