MAATWERK POKERTAFEL

UW MAATWERK POKERTAFEL SPECIALIST

Welkom bij Zeline, uw specialist in maatwerk speeltafels! Bij ons vindt u de perfecte pokertafel op maat, helemaal ingericht op basis van uw wensen en specificaties. Wij zijn een full service bedrijf en hebben een showroom in zowel Son als Culemborg, waar u onze speeltafels kunt bekijken en uitproberen voordat u uw keuze maakt. Naar wat voor maatwerk pokertafel u ook precies op zoek bent, bij Zeline bent u hiervoor ongetwijfeld aan het juiste adres.

COLLECTIE

"ONZE POKERTAFELS"

Sorry, we couldn't find any products. Please try a different search.

MAATWERK POKERTAFEL OP MAAT

Bij Zeline begrijpen we dat iedereen anders is en iedereen weer andere wensen heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte pokertafels aan om te zorgen dat u een pokertafel aanschaft die perfect past bij uw wensen en behoeften. U kunt zelf het materiaal, de afwerking en het ontwerp kiezen, zodat uw pokertafel niet alleen functioneel is, maar ook past bij uw stijl en interieur. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw tafel duurzaam en van topkwaliteit is, zodat u jarenlang van uw speeltafel kunt genieten.

 

BEKIJK ONZE MAATWERK POKERTAFELS IN ONZE SHOWROOMS

Het kan lastig zijn om op basis van wat u online kunt vinden, te bepalen wat voor soort type pokertafel het beste bij u past. Daarom nodigen we u graag uit om een van onze showrooms te bezoeken waar u onze speeltafels in het echt kunt zien en uitproberen. Onze showrooms in Son en Culemborg zijn speciaal ontworpen om u een idee te geven van wat de mogelijkheden zijn. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen om u te helpen de perfecte pokertafel op maat te vinden of samen te stellen.

 

FULL SERVICE BIJ EEN POKERTAFEL OP MAAT

Wij geloven dat service niet stopt bij de aankoop van uw maatwerk pokertafel. Om die reden bieden we een uitgebreide full service aan, zodat u zeker weet dat uw tafel veilig en goed geïnstalleerd wordt. Onze medewerkers zorgen voor de levering en montage van uw tafel, zodat u er zeker van kunt zijn dat deze correct en veilig wordt geplaatst. Mocht er onverhoopt iets misgaan met uw tafel, dan staat ons service team voor u klaar om u te helpen. Bij Zeline bent u verzekerd van kwaliteit en een uitstekende service.

SERVICES

Levering op afspraak

We leveren uw droom speeltafel subliem bij u af.

Persoonlijk advies

Onze interieur experts helpen u met uw unieke speeltafel.

Montage service

Optioneel monteren wij zelf de speeltafel voor u af op locatie.

Ervaar de speeltafels

Zin om sferen te proeven? Dat kan in onze showroom in Son en in het ETC te Culemborg!