MAATWERK POOLTAFEL

POOLTAFEL OP MAAT: EEN UNIEK ERVARING

Bent u op zoek naar een pooltafel die u volledig naar eigen smaak kunt laten ontwikkelen? Bij Zeline zijn we gespecialiseerd in maatwerk speeltafels, waaronder maatwerk pooltafels. Wat ons betreft is een standaard pooltafel niet voldoende en gaan wij graag voor een unieke aanpak. Iedereen is uniek en daarom heeft ook iedereen andere eisen wanneer het aankomt op de aanschaf van een pooltafel voor thuis. Bekijk onze website voor de mogelijkheden.

COLLECTIE

"ONZE POOLTAFELS"

MAATWERK POOLTAFEL: EEN UNIEKE SPEELERVARING

Een pooltafel is een pronkstuk in iedere ruimte. En wat is er nu mooier dan een pooltafel die volledig aansluit bij uw wensen maar ook nog eens perfect past in uw woonruimte. Bij Zeline zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van maatwerk pooltafels, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen en vakmanschap om zo een uniek product te creëren. Onze maatwerk pooltafels zijn geschikt voor zowel particulieren als bedrijven en kunnen volledig worden aangepast aan uw stijl, wensen en eisen.

 

POOLTAFEL OP MAAT: PERSOONLIJK ADVIES EN FULL SERVICE

Bij Zeline vinden we het belangrijk om u persoonlijk te kunnen adviseren bij het ontwerp van uw maatwerk pooltafel. In onze showroom in Son of Culemborg kunt u verschillende modellen bekijken, ervaren en inspiratie opdoen. Onze adviseurs denken graag met u mee en kunnen u meer vertellen over de uiteenlopende mogelijkheden. Als u akkoord gaat met het ontwerp, gaan wij direct aan de slag met het produceren van uw unieke maatwerk pooltafel.

Naast persoonlijk advies bieden wij ook full service bij de levering en installatie van uw maatwerk pooltafel. Wij zorgen ervoor dat uw tafel op de juiste plek wordt geplaatst en direct speelklaar is. Daarnaast bieden wij ook onderhoud en reparatie aan voor uw pooltafel, zodat u altijd kunt genieten van de beste kwaliteit.

 

POOLTAFEL OP MAAT KOPEN: NEEM CONTACT OP MET ZELINE

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een maatwerk pooltafel? Neem dan contact op met Zeline voor meer informatie en advies. Onze adviseurs helpen u graag bij het ontwerpen van uw unieke maatwerk pooltafel. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het chatsysteem op onze website. Daarnaast heeft u natuurlijk de mogelijkheid om onze showrooms op afspraak te bezoeken. Wij helpen u graag verder.

SERVICES

Levering op afspraak

We leveren uw droom speeltafel subliem bij u af.

Persoonlijk advies

Onze interieur experts helpen u met uw unieke speeltafel.

Montage service

Optioneel monteren wij zelf de speeltafel voor u af op locatie.

Ervaar de speeltafels

Zin om sferen te proeven? Dat kan in onze showroom in Son en in het ETC te Culemborg!