MAATWERK VOETBALTAFEL

LUXE VOETBALTAFELS BIJ ZELINE: MAATWERK SPEELTAFELS VAN HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Een potje voetbaltafel is geweldig om te spelen met familie en vrienden. Het is een leuke manier om tijd door te brengen en samen herinneringen te creëren. Een standaard voetbaltafel past echter niet altijd even goed bij de stijl van uw interieur. Gelukkig bieden wij dé oplossing met onze maatwerk voetbaltafels. Dankzij de mogelijkheid om uw voetbaltafel of andere speeltafel volledig op maat en naar wens te laten ontwikkelen, bent u er zeker van dat uw nieuwe voetbaltafel aan al uw wensen voldoet.

COLLECTIE

"ONZE VOETBALTAFELS"

MAATWERK VOETBALTAFEL: OP MAAT GEMAAKT VOOR UW INTERIEUR

Bij Zeline begrijpen we dat elke woning en elk interieur anders is. Daarom bieden we de mogelijkheid om een maatwerk voetbaltafel te laten maken die perfect past bij uw wensen en woonruimte. Of u nu een kleine of grote ruimte tot uw beschikken heeft, wij maken een voetbaltafel die past bij uw interieur. We bieden een breed scala aan opties en materialen om uit te kiezen. Van het frame tot de kleur van het speelveld, alles wordt op maat voor u gemaakt.

 

ERVAAR DE VOORDELEN VAN EEN MAATWERK VOETBALTAFEL IN ONZE SHOWROOM

Bij Zeline begrijpen we dat u een voetbaltafel niet zomaar koopt. Daarom beschikken we over twee showrooms waar u onze maatwerk voetbaltafels zelf kunt bekijken en uitproberen. In onze showrooms in Son en Culemborg kunt u zien en ervaren wat een maatwerk voetbaltafel precies zo bijzonder maakt. Maak een afspraak om een van onze showrooms te bezoeken en onze ervaren medewerkers zullen u adviseren bij het samenstellen van de perfecte voetbaltafel voor in uw interieur.

 

FULL SERVICE: MAATWERK VOETBALTAFEL VAN ONTWERP INSTALLATIE

Bij Zeline bieden we full service. Dat betekent dat we u helpen bij het hele proces van ontwerp tot installatie van uw maatwerk voetbaltafel. Allereerst gaan we graag met u in gesprek om uw wensen en eisen met betrekking tot het ontwerp te bespreken. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, gaan we zo spoedig mogelijk aan de slag met het produceren van uw eigen unieke voetbaltafel. Onze ervaren installateurs leveren en installeren de tafel bij u thuis. Zo kunt u direct en zorgeloos beginnen met spelen.

SERVICES

Levering op afspraak

We leveren uw droom speeltafel subliem bij u af.

Persoonlijk advies

Onze interieur experts helpen u met uw unieke speeltafel.

Montage service

Optioneel monteren wij zelf de speeltafel voor u af op locatie.

Ervaar de speeltafels

Zin om sferen te proeven? Dat kan in onze showroom in Son en in het ETC te Culemborg!